Doneer aan TPO
 

Wetenschapsjournalistieke toch al zo ijzersterke NOS zet kwakzalvers in om Trump te framen

'Lichaamsdeskundigen', schaamteloos, van uw belastinggeld

Door: Bert Brussen, 12:43, 13 juni 2018

Bij de NOS, die prestigieuze en toch al zo door en door betrouwbare Staatsnieuwsomroep (van uw geld), dachten ze: ‘Kom, laten we eens écht iets gaan doen met onze tijd plus taxpoet en serieuze journalistiek fabriceren.’ Een goed idee natuurlijk, ook namens de belastingbetalers. Het resultaat mag er natuurlijk weer zijn, precies zoals u gewend bent van de NOS.

LICHAAMSTAALDESKUNDIGEN ANALYSEREN DE HANDDRUKKEN EN SCHOUDERKLOPJES BIJ DE ONTMOETING TUSSEN TRUMP EN KIM.

Het staat er echt: ‘lichaamstaaldeskundigen’. Dus geen hoogleraren internationale betrekkingen, of diplomaten, of Noord-Korea-watchers, of Amerikaanse politieke journalisten of zelfs maar Joe the Plumber danwel Kim Il-Kim, nee, ‘lichaamstaaldeskundigen’.

LICHAAMSTAALDESKUNDIGEN!

U begrijpt: lichaamstaalkunde is een snoei- en snoeiharde wetenschap die volledig valt te onderbouwen met glasheldere dubbelblind geteste empirische bewijzen, zoals door internationale topexperts wereldwijd veel gebruikt op diverse beleidsterreinen en voortdurend onderzocht door hoog aangeschreven hoogleraren.

Ohnee wacht…

Bedankt voor dit fantastische inzicht weer, NOS. Het kán bijna niet anders of de redacties van VIVA, LINDA, die wijvenbagger die de Volkskrant op zaterdag altijd publiceert onder de camouflage ‘kwaliteitsjournalistiek’ en natuurlijk tien miljoen millennials in de ‘ik’-vorm op De Correspondent zullen deze serieuze journalistieke NOS-waardige kwaliteitsinformatie nog lang gaan gebruiken.

Dag NOS! Prettige dag nog!!!1! 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties