Opinie

Opnieuw links-ideologische pro-vluchtelingen propaganda in ‘kwaliteitscourant’ Volkskrant

21-06-2018 11:46

Een kop als Komst vluchtelingen doet economie goed, vooral werkloosheid gaat omlaag is dus gebaseerd op het niet bestaande aantal van 170 asielzoekers op 17 miljoen inwoners. Illegalen, terroristen, criminelen worden uiteraard niet meegerekend. Om nog maar te zwijgen over de kosten voor de opvang van asielzoekers. En dan die tekst zelf: ‘Een steen in de vijver van het vluchtelingendebat’ (lol), ‘de werkloosheid gaat na de komst van asielzoekers opvallend’ (lol) ‘omlaag’.

Er staat nog net niet: ‘zien jullie nou wel domme populisten, Europa kan gewoon de poorten helemaal openzetten want vluchtelingen in je land is alleen maar louter positief en is nu gewoon bewezen’. (Maar dat zal binnenkort wel komen in weer zo’n ranzige anti-PVV-video van de auteur van dit artikel, Maarten Keulemans, bekend als verspreider van het nepnieuws dat ‘alcohol echt altijd kankerverwekkend is’.)

Inclusief een complete alinea die speciaal bedacht lijkt te zijn om te kunnen uithalen naar Paul Scheffer, een gemene en hard realist die steeds met links onwelgevallige feiten op de proppen komt.

Eenzijdig bewieroken

Ook inclusief het eenzijdig bewieroken van de multiculturele droom middels volstrekt misleidende opinies over een onderzoek, dus geen conclusies van het onderzoek zelf, als: ‘Dat duidt erop dat de veronderstelde vluchtelingencrisis die momenteel in Europa wordt ervaren waarschijnlijk geen economische crisis veroorzaakt, maar eerder een economische kans is’ en ‘een sterke positieve invloed’ met als grote dikke desinformatieve kers op de appelmoes deze knaller van een propaganda-afsluiter:

 

“We ontkennen niet dat grote stromen asielzoekers de gastlanden voor veel politieke uitdagingen stellen. Maar wellicht zijn die politieke uitdagingen makkelijker aan te gaan als het cliché van internationale migratie als economische last kan worden afgekaart.”

 

Alstublieft. Wilt u niet meer zeggen dat die 70% Somaliërs in de uitkering een economische last zijn? Mag niet van de Volkskrant, die ‘objectieve kwaliteitskrant’.

Kan iemand EU vs Disinfo even inseinen? En de Russen dan ook gelijk, die zullen de schuld voor dit nepnieuws wel op zich willen nemen.