Doneer aan TPO
 

3FM-schip zinkt, DJ’s verlaten zinkende schip als eerste: Domien Verschuuren naar Qmusic

3FM: geen luisteraars, geen DJ's en straks ook geen FM-licentie meer

Door: , 12:21, 20 juni 2018

3FM: geen luisteraars, geen DJ's en straks ook geen FM-licentie meer

Staastradiozender 3FM-dj Domien Verschuuren zet zijn carrière voort bij Qmusic. Hij zal daar de middagshow voor zijn rekening nemen, zo heeft de radiozender bekendgemaakt. Wanneer Domien precies start, wordt later bekend.

“Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken”, laat de dertigjarige Domien weten. “Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!”

Zendermanager Dave Minneboo zegt dat Qmusic een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis heeft gehaald. “Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan.”

Domien is sinds 2006 op Staatsradio 3FM (NPO) te horen. Eind 2016 nam hij de ochtendshow op 3FM (NPO) over van Giel Beelen. De afgelopen vier jaar zat hij tijdens Serious Request in het Glazen Huis. Op Qmusic vervangt Domien in de middag Stephan Bouwman. Binnenkort wordt meer bekend over diens nieuwe rol binnen de zender.

Naar de gesubsidieerde Staatsradiozender 3FM (NPO) luistert helemaal niemand meer. Het marktaandeel is inmiddels zo klein dat er openlijk wordt gesproken over het intrekken van de FM-licentie voor 3FM (NPO).

Anp/Tpo

Tags: ,
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace