TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 46) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen (& @petervandijken)

Censuur & dictatuur want 'Russisch nepnieuws', Twitter-arm van Erdogan, UFO's, dreaming of a white privilege

Thierry Baudet politicus van het jaar, Jingle Bells, kerstboom, nieuwe Twitter-censuurregels, Erdogan-cartoon, @Peter vanDijken, de lange arm van Erdogan, dictator, vrijheid, vrijheid van meningsuiting, ‘nepnieuws’, Ollongren, Facebook, social media, vergunningensysteem, Europees, Brussel, CENSUUR, CPB, deep state, kartelpolitiek, D66: liberaal(!), Google, Europese wetgeving, nul invloed, ‘taskforce’, ‘pro-Kremlin media’, ‘Russisch nepnieuws’, geen voorbeelden, windmolens en reuzen, interdepartementale werkgroep cartoonproblematiek, referendum, Geenstijl, geitenpaadje, D66 = wolven in schaapskleren, Google-algoritmes, minder snel vindbaar, Spoetnik, RT, netneutraliteit, sturen van opinie, eurocommissaris Migratie en Burgerschap, ‘migratie kunnen we niet voorkomen moeten we maar aan wennen’, ‘nieuw narratief’, Brendan O’Neill, Spiked-online, taalpolitie, gedachtenpolitie, politieke correctheid, pathologiseren van andersdenkenden, The Guardian, ‘social media als terroristisch wapen’, polariseren, ‘maatschappij verdelen’, gezonde democratie is kennelijk een samenleving waar iedereen exact hetzelfde denkt, ondergeschikt maken van de blanke heteroseksuele man, ‘bigotry’, ‘haat’, tolerantie, SJW’s, gekwetst, psychologisch, trauma, emotie, New York Times, UFO’s, 22 miljoen dollar, black budget, pentagon, Jan Paternotte (D66), kinderachtig, arrogant, F18, bonusquote: Christopher Hitchens, VERGEET NIET TE DONEREN, Jingle Bells = racisme!, DREAMING OF A WHITE PRIVILEGE.

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.