TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

SuRie wil songfestivaloptreden niet overdoen

LISSABON – De Britse zangeres SuRie klimt zaterdagavond niet nogmaals op het podium van het Eurovisiesongfestival. Ze mocht haar nummer Storm nogmaals zingen nadat haar optreden werd verstoord door een toeschouwer, maar koos ervoor dat niet te doen.

De EBU, de organisatie achter het Eurovisiesongfestival, gaf SuRie de kans haar optreden over te doen. Ze mocht nadat alle 26 landen die de finale van het Songfestival haalde nogmaals optreden. Dat wil ze zelf niet. "SuRie en haar team zijn bijzonder trots op haar optreden", liet de Britse delegatie via Twitter weten. Zij zien "geen enkele reden" om nogmaals op te treden.

Het incident, waarbij een man het podium oprende en SuRie's microfoon afpakte, lijkt het Verenigd Koninkrijk geen windeieren te leggen. Storm steeg na het optreden bij de bookmakers en wordt nu getipt bij de beste tien.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.