Doneer aan TPO
 

Kirsten Dunst noemt zoontje Ennis Howard

Door: BuzzE, 9:41, 12 mei 2018

LOS ANGELES – Kirsten Dunst en haar verloofde Jesse Plemons noemen hun zoontje Ennis. Dat meldt entertainmentsite The Blast, dat in het bezit is van het geboortecertificaat van het pasgeboren kindje. Dunst beviel vorige week van haar eerste kind.

De volledige naam luidt Ennis Howard Plemons. Het kindje werd op 3 mei geboren en volgens showbizztijdschrift People maken moeder en zoon het goed.

Het acteurskoppel maakte zelf nog niets bekend over de baby. Dunst, onder meer bekend van films als Marie-Antoinette en Spider-Man, hield haar zwangerschap een half jaar geheim. Pas in januari werd bekend dat ze zwanger was van Plemons, die bekend is van zijn rollen in series als Breaking Bad en Fargo. De twee leerden elkaar kennen op de set van Fargo.


 
 
 
Toon / Verberg Reacties