TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Gejuich in perscentrum voor Waylon

LISSABON – De internationale songfestivalpers, verzameld in het perscentrum bij de Altice Arena in Lissabon, applaudisseerde enthousiast na het optreden van Waylon in de finale van het Eurovisiesongfestival. Zijn Outlaw in 'Em kon in de halve finale ook al rekenen op gejuich in het perscentrum.

Applaus en gejuich in het perscentrum is heel gebruikelijk tijdens het Europese liedjesfestijn. Waar journalisten doorgaans wat afstand tot hun onderwerp bewaren, laten sommige reporters zich tijdens het songfestival nogal meeslepen in het festijn.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.