Doneer aan TPO
 

Gejuich in perscentrum voor Waylon

Door: , 23:02, 12 mei 2018

LISSABON – De internationale songfestivalpers, verzameld in het perscentrum bij de Altice Arena in Lissabon, applaudisseerde enthousiast na het optreden van Waylon in de finale van het Eurovisiesongfestival. Zijn Outlaw in 'Em kon in de halve finale ook al rekenen op gejuich in het perscentrum.

Applaus en gejuich in het perscentrum is heel gebruikelijk tijdens het Europese liedjesfestijn. Waar journalisten doorgaans wat afstand tot hun onderwerp bewaren, laten sommige reporters zich tijdens het songfestival nogal meeslepen in het festijn.

 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace