TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Scholten van Aschat en Heijmans in Klem II

HILVERSUM – Acteurs Gijs Scholten van Aschat en Maarten Heijmans worden in het tweede seizoen toegevoegd aan de vaste cast van hitserie Klem van BNNVARA. Ook acteurs Ellen Parren (Zondag met Lubach) en Edwin Jonker maken in de nieuwe reeks hun opwachting, zo maakte de omroep zondag bekend.

De opnames van het nieuwe seizoen gaan zondag van start. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. De nieuwe serie gaat verder waar het eerste seizoen stopte.

Het leven van topman Hugo Warmond van de Belastingdienst (Atsma) is inmiddels zo zeer verstrengeld met dat van zijn buurman, oud-crimineel Marius Milner (Derwig), dat er zelfs bloed aan zijn handen kleeft. Beide mannen proberen hun verleden te begraven. Maar dit blijkt niet zo eenvoudig: de FIOD, malafide accountants en de wraakzuchtige arm van de Amsterdamse onderwereld zitten ze op de hielen.

Klem II is weer geschreven door Frank Ketelaar en geregisseerd door Ketelaar, Max Porcelijn en Albert Jan van Rees. De nieuwe reeks is naar verwachting in het najaar bij de NPO te zien.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.