TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Ruim 1,8 miljoen kijkers zien nieuwe mollen

HILVERSUM – Meer dan 1,8 miljoen tv-kijkers waren zaterdagavond getuige van de bekendmaking van de deelnemers van het nieuwe seizoen Wie is de mol?. In een tien minuten durende, ingelaste special op NPO1 stelden de kersverse kandidaten zich voor. Presentator Jan Versteegh, actrice Loes Haverkort en modeontwerpster Olcay Gulsen zijn onder de tien deelnemende BN'ers.

Ook nieuwslezeres Simone Weimans, presentator Ron Boszhard, filosofe Stine Jensen, cabaretier Emilio Guzman, Fokke en Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol, zangeres Bella Hay en zanger Ruben Hein maakten hun deelname aan het achttiende seizoen van de tv-hit bekend.

Het nieuwe seizoen van Wie is de mol? gaat op zaterdag 6 januari van start, wederom onder leiding van presentator Art Rooijakkers.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.