TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Excuses Jan Smit goed voor 820.000 kijkers

HILVERSUM – De eerste aflevering van de tv-show Sorry voor alles trok zaterdagavond 820.000 kijkers naar NPO 1. In het nieuwe verborgen camera-programma van AVROTROS smeedt Jan Smit samen met familie en vrienden van een nietsvermoedende kandidaat een complot om de deelnemer een maand lang in talloze bizarre situaties te brengen. Uiteindelijk wordt de kandidaat naar de studio gelokt voor de grote onthulling en zegt Jan Smit namens het hele team 'sorry voor alles'.

Met 820.000 kijkers staat de eerste aflevering van de nieuwe zaterdagavondshow op negende plaats in de lijst van bestbekeken programma's van zaterdag. Bovenaan prijkt Oh wat een jaar, het programma van Linda de Mol scoort al weken goed en trok deze week ruim 1,85 miljoen kijkers naar RTL 4. Het NOS Journaal van acht uur staat op twee met ruim 1,82 miljoen kijkers gevolgd door De kwis, met bijna 1,3 miljoen kijkers.

De zaterdagavondshow Circus Gerschtanowitz van SBS6 zakt in populariteit. Twee weken geleden ging het programma van Renate en Winston Gerschtanowitz van start met bijna 460.000 kijkers, deze week stemden 434.000 mensen op de talentenshow af.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.