TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Van Vleuten maakt nieuwe theatervoorstelling

AMSTERDAM – Cabaretier Diederik van Vleuten werkt aan een nieuwe voorstelling. Hij gaat in mei en juni 2018 een korte tour doen met Nog nooit vertoond, zo staat op de site van impresariaat Bunker Theaterzaken.

Nog nooit vertoond wordt de afsluiting van een drieluik over zijn familiegeschiedenis. In drie voorstellingen hield Van Vleuten zijn familiegeschiedenis tegen het licht van de grote ontwikkelingen in de wereld in de negentiende en twintigste eeuw.

Van Vleuten werkt momenteel aan een boek over zijn familiearchief. Zijn nieuwe voorstelling Nog nooit vertoond komt daar uit voort: aan de hand van een schat aan oude foto’s “tovert hij zijn publiek een verdwenen wereld voor van tropenhelmen en telegrammen, chaperonnes en schipbreuken”.

Het is de eerste maal dat Van Vleuten weer op het podium staat nadat hij in maart 2017 zijn tournee van Mijn nachten met Churchill vrij abrupt afbrak vanwege oververmoeidheid.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.