TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Van Manen: ‘LAT-relatie geheim goed huwelijk’

AMSTERDAM – Niet samenwonen is het geheim van een goed huwelijk. Dat stelt topchoreograaf Hans van Manen zaterdag in een interview in de Volkskrant.

Het 85-jarige balleticoon is al 45 jaar heel gelukkig met zijn echtgenoot Henk, maar zij wonen heel bewust niet samen. “Nee joh, ben je gek, waarom denk je dat we het al zo lang met elkaar uithouden?” Het tweetal geniet nog volop van het leven door veel te reizen en uit eten te gaan, bij voorkeur in Parijs. “Het vervelende van op zondagavond uit eten gaan is alleen dat veel restaurants dan gesloten zijn”, voegt hij daar aan toe.

Ook geniet Van Manen nog erg van het roken van shagjes en jointjes. “Dat doe ik al zestig jaar”, bekent hij. Daarnaast vertelt de officier in de Orde van Oranje Nassau vaak naar de bioscoop te gaan. Onlangs zag hij Blade Runner 2049; sciencefiction is zijn favoriete genre. “Vooral de oude, tegenwoordig komt er te veel moraal in voor”, aldus Van Manen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.