TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Tyrese geeft medicijnen schuld van inzinking

LOS ANGELES – Tyrese heeft op Instagram zijn excuses aangeboden voor zijn vreemde gedrag de afgelopen twee maanden. Volgens de Fast & Furious-acteur ligt het allemaal aan de medicijnen die hij voorgeschreven heeft gekregen.

Tyrese postte een foto van het bewuste zware antidepressivum. De acteur gaat door een moeilijke tijd door de rechtszaak om zijn tienjarige dochtertje Shayla, die hij al een tijdje niet heeft gezien. Daarom kreeg hij het medicijn voorgeschreven. ''Voor anderen werkt het misschien, maar het had een tegenovergesteld effect op mij en het is de reden van mijn publieke inzinking. Ik denk nu weer helder. Dit wordt uit mijn systeem gespoeld en ik ben er klaar voor om weer 100% te zijn.''

De acteur vervolgt: ''Wat deze medicijnen de afgelopen twee maanden met mij hebben gedaan, heeft invloed gehad op veel mensen. Dit is mijn publieke excuses. Sommige zal ik persoonlijk maken. Het spijt mij zo.'' Tyrese adviseert anderen goed op te passen met dergelijke zware medicijnen en goed advies hierover in te winnen.

Afgelopen tijd had Tyrese meerdere uitspattingen op social media. Zo barstte hij onlangs in tranen uit om zijn dochter in een minuten durende Instagram-video, beweerde hij miljoenen dollars te hebben gekregen van Will Smith en noemde hij Fast & Furious-collega Dwayne ‘The Rock’ Johnson meerdere keren egoïstisch.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.