TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Takei ontkent claim seksueel wangedrag

LOS ANGELES – Acteur George Takei verwerpt de beschuldiging van seksuele intimidatie van voormalig model Scott Brunton. Brunton claimt dat de bekende Star Trek-acteur, nu 80, hem in 1981 zou hebben aangerand.

“Ik ben geschokt en zeer verbaasd over het verhaal”, laat Takei zaterdag weten op zijn Facebookpagina. “De gebeurtenissen die Brunton beschrijft, hebben simpelweg niet plaatsgevonden. Ik heb heel lang nagedacht, en ik kan me Brunton niet herinneren.”

De acteur wil een serieuze reactie geven op de beschuldiging, meldt hij. “Het is, zoals veel van dit soort verhalen, het woord van de één tegenover het woord van de ander. Maar iedereen die mij kent zal beamen dat alles wat hij beschrijft volledig indruist tegen al mijn normen en waarden waar ik voor sta, en alles wat ik mijn leven heb gedaan.” Hij noemt de aantijgingen “zeer pijnlijk”.

Takei voegt er aan toe dat acteur Brad Altman, die al meer dan dertig jaar zijn levenspartner en nu echtgenoot is, volledig achter hem staat. Volgens Brunton zou Takei hem in 1981 hebben gedrogeerd en onzedelijk betast. De beschuldigde acteur is vooral bekend van zijn rol als Sulu in de oude Star Trek-reeks.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.