TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Ook Takei beschuldigd van seksueel wangedrag

LOS ANGELES – Een voormalig model beschuldigt acteur George Takei (inmiddels 80) ervan hem in 1981 seksueel te hebben geïntimideerd. Takei, vooral bekend van zijn rol als Hikaru Sulu in de Star Trek-serie, zou geprobeerd hebben zich aan het model te vergrijpen, zo meldt The Hollywood Reporter zaterdag.

Brunton was toen 23 en Takei 44. Zij hadden elkaar ontmoet in een bar en hadden telefoonnummers uitgewisseld. “Hij kon goed luisteren, ik had problemen met mijn vriendje”, stelt Brunton. Takei en het model gingen samen uit eten en naar een theater.

Tijdens een drankje naderhand, zou Brunton opeens duizelig zijn geworden en buiten bewustzijn zijn geraakt. Toen hij wakker werd, was Takei bezig zijn broek en onderbroek uit te trekken. “Ik probeer je wat comfortabeler te laten zijn”, zou de Star Trek-acteur hebben gezegd. Daarna rende Brunton weg.

Weinstein en Spacey

The Hollywood Reporter heeft gesproken met vier vrienden van het voormalig acteur die bevestigen dat hij ze in 1981 in vertrouwen dit verhaal heeft verteld. Takei was niet voor commentaar bereikbaar.

De Star Trek-acteur is de zoveelste Hollywood-ster die de afgelopen weken wordt beticht van seksueel wangedrag. Onder meer producent Harvey Weinstein, acteur Kevin Spacey en komiek Louis C.K. gingen hem voor. Talloze grote partijen in Hollywood hebben de samenwerking met de mannen verbroken.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.