TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Edison-winnaar Happy Camper op tournee

UTRECHT – Happy Camper, het muziekproject van filmregisseur en animator Job Roggeveen, gaat in december op tournee door Nederland. De optredens in Groningen, Utrecht, Zwolle, Breda en Amsterdam vinden plaats ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe album Gravity.

Het derde album van de groep is een elektronische popplaat geworden, waaraan zes verschillende vocalisten uit de Nederlandse popwereld meewerkten. Zangers Kris Berry, Emil Landman, Marien Dorleijn, Pien Feith, IX en Tessa Douwstra zijn te horen op de plaat, die deze week uitkomt.

De artwork van Gravity is gemaakt door het animatietrio Job, Joris & Marieke waar Roggeveen ook deel van uitmaakt. Zijn band Happy Camper maakte eerder onder meer de muziek van de voor een Oscar genomineerde korte film A Single Life.

Happy Camper won in 2011 een Edison vanwege het vernieuwende karakter van de groep.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.