TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Cassidy Roeks niet blij met The Voice-auditie

HILVERSUM – Zangeres Cassidy Roeks is niet blij met hoe haar auditie ging in The Voice of Holland. ''Eerlijk is eerlijk, het was absoluut niet de auditie die ik graag had willen of kunnen neerzetten'', blikt ze vrijdagavond terug in het AD.

De 21-jarige Roeks wist de jury van de talentenshow niet te overtuigen met het nummer Edge of Glory. Haar ex Thomas Berge zat in de jury en troostte haar toen ze van het podium kwam. ''Je hebt het goed gedaan hoor'', fluisterde hij.

Ondanks de teleurstelling laat Roeks op Twitter weten dankbaar te zijn voor de 'toffe kans, de leuke tijd, lieve mensen, de fijne beelden' en 'vooral voor (alle) steun' en de lieve reacties.' Ze eindigt het bericht met de hashtag 'na vallen komt opstaan'.

Roeks en Bergen waren tijdens de opnames van The Voice nog samen, maar zijn inmiddels uit elkaar.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.