TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Aaron Carter komt nog meer aan

LOS ANGELES – Aaron Carter kan zijn geluk niet op. De 29-jarige zanger is zeven kilo aangekomen in ruim een maand tijd en daar is hij dolblij mee.

Op Instagram deelde Aaron een voor en na foto van zijn gewichtstoename. ''Ik ging van 52 naar 73 kilo in twee maanden tijd en ik voel mij fantastisch. Ik ben klaar voor 2018!!'', aldus het broertje van Backstreet Boy Nick Carter.

Vorige maand liet Aaron al trots weten dat hij tijdens zijn verblijf in een afkickkliniek in drie weken 14 kilo was aangekomen. Hij meldde zich eind september bij een kliniek om af te rekenen met zijn verslavingen. Ook maakte hij al eerder bekend dat hij een eetstoornis heeft. ''Dat komt doordat ik op mijn negentiende kreeg te horen dat ik een middenrifbreuk heb'', aldus de zanger. De aandoening zou gevolgen hebben voor zijn eetlust.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.