TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

‘Waylon valt voor Bibi Breijman’

AMSTERDAM – Waylon heeft de liefde gevonden bij zangeres en YouTuber Bibi Breijman. Dat zegt althans een bron tegen Shownieuws. Het management van Waylon wil het nieuws tegenover het showbizzprogramma bevestigen noch ontkennen.

Waylon en Bibi kennen elkaar van het RTL-programma It Takes Two, waarin zij dit voorjaar een duo vormden. De twee pakten daarin de overwinning. Bibi, bekend geworden door Oh Oh Cherso, treedt in december samen op met Waylon tijdens de Top 1000 Allertijden-concerten van Veronica in Ahoy.

In september werd bekend dat Waylons relatie met Joëlle Witschge voor de tweede keer was gestrand.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.