TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Tupac bovenaan FunX DiXte 1000

AMSTERDAM – Tupac is dit jaar de lijstaanvoerder van de vijfde editie van de FunX DiXte 1000. Dear Mama uit 1995 kreeg de meeste stemmen van de FunX-luisteraars, zo maakte het radiostation bekend. Twee jaar geleden pakte Tupac ook al de winst, toen met het nummer Changes.

De DiXte 1000 wordt jaarlijks samengesteld op basis van de favoriete r&b-, hiphop-, reggae-, latin- en dancetracks van de stemmers. In de top staan verder vooral veel nieuwe platen. Zo staat Patsergedrag van Sevn Alias, Lil' Kleine en Boef op nummer twee, terwijl de single vorige maand nog de Single Top 100 aanvoerde.

Chris Brown is de populairste artiest onder de FunX-luisteraars. Met 26 tracks is de zanger de meest genoteerde artiest in de DiXte 1000.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.