TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Gers al anderhalf jaar weg bij vriendin

AMSTERDAM – Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Sélina zijn al ruim anderhalf jaar uit elkaar. Dat laat Sélina weten op Facebook in een reactie op berichtgeving hierover in De Telegraaf. De krant meldde vrijdagochtend dat de breuk zo'n drie maanden geleden plaatsvond.

"De relatie is al sinds april 2016 voorbij, de kinderen en ik zijn ook sinds mei 2016 ergens anders woonachtig", verduidelijkt Sélina. "Reden voor de breuk was en is het gedrag van de ander en geen andere vrouw."

Gers en Sélina hebben samen twee kinderen: dochter Rocci van 2 jaar en zoon Goud van 4.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.