TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Ellen Page haalt uit naar Ratner en Allen

LOS ANGELES – Ellen Page heeft in een Facebookbericht hard uitgehaald naar regisseurs Brett Ratner en Woody Allen. Ze schrijft dat Ratner haar vernederde en dat ze grote spijt heeft van haar samenwerking met Allen.

De recent in opspraak geraakte Ratner zou Page hebben geïntimideerd op de set van X-Men: The Last Stand, nog voordat de opnames waren begonnen. Page was toen 18 jaar en nog niet uit de kast gekomen, maar Ratner had al een vermoeden dat ze op vrouwen viel. Hij zei toen in het openbaar tegen een andere vrouw dat ze seks met haar moest hebben, zodat ze het zich wel zou realiseren.

"Ik was een jonge actrice die nog niet uit de kast was gekomen. Ik wist het ergens van binnen wel, maar ook weer niet", aldus Page. "Ik voelde mij aangetast toen het gebeurde. Ik staarde naar mijn voeten en zei niets, net als de rest. Deze man, die mij gecast had, begon onze maanden van samenwerking met deze gruwelijke uitspraak. Hij deed dat zonder acht te slaan op mijn welzijn." Volgens Page, die nog lang last had van de uitspraak, is Ratner een homofoob. Ratner werd vorige week door verschillende vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie of misbruik.

In het bericht gaat Page ook in op haar samenwerking met Woody Allen, die al jaren in verband wordt gebracht met misbruik van zijn geadopteerde dochter. "De film met Woody Allen is de grootste fout uit mijn carrière", aldus de dertigjarige Page, die in 2012 in Allens To Rome With Love te zien was.

"Ik schaam me dat ik het gedaan heb", gaat Page verder. Ze voelde zich naar eigen onder druk gezet, omdat mensen haar pushten om 'ja te zeggen tegen een Woody Allen-film'. "Ik zou echter zelf de keuze moeten maken in welke films ik speel en ik heb de verkeerde keuze gemaakt. Ik heb een vreselijke fout gemaakt."

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.