TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Distributeur trekt film Louis C.K. terug

NEW YORK – Filmdistributeur The Orchard brengt de nieuwe film van de in opspraak geraakte Louis C.K voorlopig niet uit. Dat besloot het bedrijf nadat donderdag naar buiten kwam dat de regisseur en acteur beschuldigd wordt van seksueel wangedrag, meldt The Hollywood Reporter. Netflix schrapt tegelijkertijd een geplande stand-upspecial met de komiek.

I Love You, Daddy zou vanaf 17 november in een select aantal bioscopen in de Verenigde Staten draaien. Donderdagavond zou de film in première gaan in New York, maar het feest werd op voorhand afgeblazen toen duidelijk werd dat The New York Times een verhaal zou publiceren over C.K. Vijf vrouwen beschuldigen hem ervan dat hij voor hun neus gemasturbeerd zou hebben.

Eerder liet ook HBO C.K. al vallen. De zender haalt al zijn stand-upshows en de komedieserie Lucky Louie van hun streamingservice af. C.K. is ook uit het programmaboekje geschrapt van de benefietshow Night Of Too Many Stars: America Unites For Autism Programs.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.