TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

BBC schort shows met Ed Westwick op

LONDEN – Twee BBC-shows waarin de in opspraak geraakte Ed Westwick een rol heeft, komen voorlopig niet op televisie. De Britse publieke omroep heeft de uitzendingen opgeschort naar aanleiding van de recente beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van de acteur.

Het driedelige Ordeal by Innocence, naar de gelijknamige roman van Agatha Christie, zou met kerst worden uitgezonden op BBC One. Maar zolang de zaken rond Westwick niet zijn opgehelderd komt het niet op tv, aldus de BBC. Datzelfde geldt voor het tweede seizoen van de BBC Two-comedy White Gold. Daarvan liepen de opnames nog.

Westwick wordt door twee verschillende vrouwen beschuldigd van misbruik. Een van hen heeft aangifte gedaan bij de politie in Los Angeles. De acteur, vooral bekend als Chuck Bass in Gossip Girl, ontkent alle aantijgingen.

"Dit zijn ernstige beschuldigingen die Ed Westwick krachtig heeft ontkend. De BBC wil niet oordelen, maar totdat deze zaken zijn opgelost zullen wij Ordeal by Innocence niet uitzenden", aldus een woordvoerder tegen BBC News.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.