TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Astrid de Jong blijft Nachtzuster op Radio 1

HILVERSUM – Radiomaakster Astrid de Jong blijft ook in 2018 het populaire programma Nachtzuster presenteren. Dat heeft zij vrijdag op Twitter gemeld. “Bedankt, omroep Max en Jan Slagter!!” voegt zij daar aan toe.

In het programma Nachtzuster, dat geldt als een fenomeen op de Nederlandse radio, mogen luisteraars alles vragen. De Max-show wordt elke week in de nacht van donderdag op vrijdag uitgezonden op Radio 1.

Astrid de Jong werd dit jaar genomineerd voor de prestigieuze Zilveren Reissmicrofoon. De jury stelde dat “de nacht voorbijvliegt met dit bruisende programma, waarin het kan gaan over zoekrakende sokken, maar ook over serieuze vraagstukken”. Eerder won De Jong al de RadioFreak Award voor Nachtzuster.

De dj werkt verder als freelancer voor onder meer Radio 5, RTV NH en RTV Oost. In het verleden was zij onder meer te horen als sidekick in programma’s van Ruud de Wild en Peter van Bruggen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.