Doneer aan TPO
 

Musical On Your Feet! zondag in première

Door: , 7:09, 29 oktober 2017

UTRECHT – In het bijzijn van Emilio en Gloria Estefan gaat zondagmiddag de musical On Your Feet! in première in het Beatrix Theater in Utrecht.

Emilio en Gloria waren nauw betrokken bij de voorbereidingen van de Nederlandse bewerking. De Nederlandse versie van de musical is de allereerste buitenlandse productie van de show die sinds oktober 2015 op Broadway in New York was te zien en nu langs theaters in de Verenigde Staten toert.

On Your Feet! vertelt over het leven van het echtpaar en bevat bekende nummers van Gloria en de Miami Sound Machine. Onder meer hits als Conga, Rhythm is Gonna Get You en Get On Your Feet komen voorbij, net als Anything for You.

Hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum en Tommie Christiaan waren afgelopen zomer in Miami om zich voor te bereiden op hun hoofdrollen. Vajén speelt de rol van Gloria. Jim Bakkum en Tommie Christiaan staan afwisselend op het toneel als Emilio Estefan.

On Your Feet is vooral een swingend spektakel, zegt producent Albert Verlinde van Stage Entertainment. “Het gaat over twee mensen die door heel hard te werken wereldsterren werden”, legt hij uit. “Het is een verhaal over je plek vinden in de wereld. Over hoop, geluk, liefde. En over het ontdekken waar het eigenlijk om gaat in het leven.”

 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace