TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Musical On Your Feet! zondag in première

UTRECHT – In het bijzijn van Emilio en Gloria Estefan gaat zondagmiddag de musical On Your Feet! in première in het Beatrix Theater in Utrecht.

Emilio en Gloria waren nauw betrokken bij de voorbereidingen van de Nederlandse bewerking. De Nederlandse versie van de musical is de allereerste buitenlandse productie van de show die sinds oktober 2015 op Broadway in New York was te zien en nu langs theaters in de Verenigde Staten toert.

On Your Feet! vertelt over het leven van het echtpaar en bevat bekende nummers van Gloria en de Miami Sound Machine. Onder meer hits als Conga, Rhythm is Gonna Get You en Get On Your Feet komen voorbij, net als Anything for You.

Hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum en Tommie Christiaan waren afgelopen zomer in Miami om zich voor te bereiden op hun hoofdrollen. Vajén speelt de rol van Gloria. Jim Bakkum en Tommie Christiaan staan afwisselend op het toneel als Emilio Estefan.

On Your Feet is vooral een swingend spektakel, zegt producent Albert Verlinde van Stage Entertainment. “Het gaat over twee mensen die door heel hard te werken wereldsterren werden”, legt hij uit. “Het is een verhaal over je plek vinden in de wereld. Over hoop, geluk, liefde. En over het ontdekken waar het eigenlijk om gaat in het leven.”

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.