TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Van den Ende zet jacht te koop: 2,85 miljoen

BAARN – Joop van den Ende wil van zijn jacht af. De mediamagnaat vraagt 2.850.000 euro voor het pleziervaartuig, weet bekendeburen.nl.

De boot draagt de naam Intimis. Vorig jaar verkocht Van den Ende ook al zijn villa in Baarn die dezelfde naam heeft. Het is onbekend voor welk bedrag de theaterproducent het jacht ooit zelf heeft gekocht. Wel is bekend dat hij het in 2013 nog een onderhoudsbeurt ter waarde van 1 miljoen euro heeft gegeven

Het jacht is ongeveer 35 meter lang en telt vijf hutten die plaats bieden aan in totaal elf mensen. Ook is er ruimte voor vier personeelsleden. Het vaartuig heeft voornamelijk in de wateren bij Mallorca gelegen. Van den Ende heeft namelijk een vakantiehuis op het Spaanse eiland.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.