TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Unieke YouTube-mijlpaal voor Despacito

SAN BRUNO – Hoewel de zomer al voorbij is, blijft zomerhit Despacito het ene na het andere record verbreken. De videoclip bij het nummer van Luis Fonsi en Daddy Yankee bereikte donderdag een bijzondere mijlpaal. Het is de eerste video die meer dan vier miljard keer bekeken is op YouTube.

De Spaanstalige hit was deze zomer over de hele wereld populair: in liefst 37 landen stond Despacito op nummer 1. In de Verenigde Staten stond de single zelfs zestien weken bovenaan de Billboard Hot 100.

De videoclip is sinds 12 januari 2017 op YouTube te zien en breekt sindsdien talloze records. Despacito werd video die het snelst 200 miljoen, 2 miljard en 3 miljard keer bekeken is, meldt Entertainment Business. Daar zijn niet de views van de clip van de remix met Justin Bieber bij opgeteld. Die video is ‘slechts’ 550 miljoen keer bekeken.

Voorlopig hoeven Luis Fonsi en Daddy Yankee niet bang te zijn dat ze hun leidende positie als populairste video kwijt raken. De videoclip van het nummer See You Again van Charlie Puth en Wiz Khalifa volgt op grote afstand, met 3,15 miljard views.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.