TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Tyrese Gibson koopt huis voor moeder

LOS ANGELES – Zanger en acteur Tyrese Gibson heeft zijn moeder Priscilla getrakteerd op een nieuw huis. Hij deed dit om haar in het zonnetje te zetten voor het feit dat ze precies elf jaar geleden afkickte van haar alcoholverslaving.

Gibson toonde via Instagram een foto van hem en z'n moeder die bij het nieuwe huis is genomen. Gibson bekende dat zijn "hart zowat zijn borst uitklopte van de opwinding'' vlak voordat hij z'n moeder confronteerde met het cadeau.

Gibson schuwde echter niet om de waarheid over zijn moeder te zeggen: ''Ze is 27 jaar verslaafd geweest, ik heb daardoor geen leuke jeugd gehad. Ik ben op mijn 17e het huis uit gevlucht, maar ik heb het haar allemaal vergeven.''

Het huis dat de Fast & Furious-acteur schonk heeft onder andere vijf slaapkamers en een garage waar drie auto's in passen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.