TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Rose McGowan mag tijdelijk niet twitteren

LOS ANGELES – Rose McGowan kan zich tijdelijk niet laten horen op Twitter. De 44-jarige actrice heeft zich niet aan de regels van het sociale medium gehouden en kreeg daarom bericht dat haar gebruik is ingeperkt.

Op Instagram postte Rose de melding van Twitter. Ze kan alleen nog directe berichten naar haar volgers sturen. Dat betekent dat ze niets kan twitteren, retweeten of liken. De beperking wordt na twaalf uur weer opgeheven.

McGowan, die een van de vrouwen is die claimen te zijn aangerand door Harvey Weinstein, liet zich afgelopen dagen zeer kritisch uit over Harvey, zijn broer Bob en hun bedrijf The Weinstein Company. Ook schold ze op Twitter Ben Affleck uit nadat hij had gezegd dat hij niets afwist van de ongepaste praktijken van Harvey.

Waarschijnlijk heeft Twitter actie ondernomen na het grove taalgebruik van McGowan. Maar de actrice denkt aan een complot. ''Er zijn krachtige machten aan het werk. Wees mijn stem'', schreef ze in kapitalen bij haar Instagram-post.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.