TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Robert Pattinson baalt van missen Brimstone

CANNES – De Engelse acteur Robert Pattinson betreurt het dat hij op het laatste moment een grote rol in de film Brimstone moest afzeggen. Dit tot groot verdriet van regisseur Martin Koolhoven.

''Mijn eigen stomme schuld. Ik had het idee dat de film niet doorging nadat tegenspeelster Mia Wasikowska was afgehaakt. Ik was al weer met andere dingen bezig toen ik opnieuw werd benaderd'', zegt hij hierover in het AD. Pattinson heeft de met Gouden Kalveren overladen film nog niet gezien. ''Maar ik heb goede dingen gehoord. het zal er zeker van komen.''

De acteur is vanaf deze week te zien in de thriller Good Time. Hij speelt hierin een van de twee broers die een mislukte bankoverval plegen en daarna in allerlei verwikkelingen terechtkomen. Pattinson was bijna onherkenbaar in zijn rol. ''Een droom van iedere acteur. Tijdens de opnamen werd ik door omstanders niet herkend. Ik kon ongestoord als mijn personage winkels betreden. Niemand maakte een foto, dat is in het echte leven wel anders'', zegt Pattinson.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.