TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Katy Perry leent podium uit voor aanzoek

NEW YORK – Zangeres Katy Perry heeft zich bij een concert in New York woensdagavond van haar sympathiekste kant getoond toen ze het podium uitleende aan een fan die haar vriendin voor een publiek van duizenden fans ten huwelijk wilde vragen.

Om de nationale Coming-outdag te vieren had Perry de vriendinnen Becky en Katie op het podium uitgenodigd. De zangeres vroeg Becky wat haar liefste wens is. De nerveuze Becky zegt dat ze erg verliefd is op haar vriendin en graag een stap wil maken.

Het publiek voelt iets aankomen en begint te joelen. Niet veel later gaat Becky op haar knieën en vraagt ze Katie ten huwelijk. Die is eerst even stomverbaasd, maar antwoordt niet veel later dan toch met ''Ja'', waarop het publiek in groot gejuich uitbarst als het stel elkaar in de armen sluit.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.