TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Julian Jordan draait 2831 euro bij elkaar

HILVERSUM – DJ Julian Jordan heeft met een 24 uur lange dj-marathon 2831 euro opgehaald voor 3FM Serious Request. Jordan draaide vanaf woensdagmiddag non-stop in de 3FM-lounge, zolang er ieder uur minimaal 60 euro aan donaties binnenkwam. Dat doel werd ruimschoots gehaald.

Dit jaar haalt NPO 3FM geld op om verscheurde families uit rampgebieden te herenigen. Het Glazen Huis staat in de week voor kerst in Apeldoorn, de geboortestad van Julian. Eerder zamelde tv-presentator Dennis Weening al geld in met een pubquiz. Tussen 18 en 24 december laten drie presentatoren van de radiozender zich voor het goede doel opsluiten in het Glazen Huis.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.