TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Eigen kookboek voor 10-jarige Shane Kluivert

UTRECHT – Na een lucratieve sponsordeal met Nike en een contract bij het jeugdteam van topclub FC Barcelona krijgt Shane Kluivert nu ook zijn eigen kookboek. Kosmos Uitgevers komt begin volgend jaar met het boek vol recepten van de tienjarige zoon van Patrick en Rossana Kluivert.

''Shane is echt een talent en wij vinden het fantastisch om zijn toegankelijke recepten in een boek te bundelen en hiermee heel Nederland aan het koken te krijgen. De recepten zijn niet alleen makkelijk, maar ook nog eens superleuk om te maken'', aldus Melanie Zwartjes van Food & Health.

De populaire Shane post regelmatig kookvideo's op zijn YouTube-kanaal. 'Koken met Shane Kluivert', noemt de kleine foodblogger het. Zijn kanaal telt bijna 50.000 abonnees. Op Instagram volgen 170.000 mensen hem.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.