TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Album met nieuw materiaal Whitney Houston

LOS ANGELES – Ter gelegenheid van het vijfentwintigste jubileum van The Bodyguard, komt er volgende maand een nieuw album uit met niet eerder uitgebrachte opnames van Whitney Houston.

Op Whitney Houston — I Wish You Love: More From The Bodyguard staan een aantal live-versies van liedjes van de originele soundtrack en in de studio opgenomen werk uit haar The Bodyguard Tour. Ook is er een remix van Whitney's hit I'm Every Woman op te horen.

The Bodyguard uit 1992, met Kevin Costner in de titelrol, was het acteerdebuut van de zangeres. De film werd een internationale hit, het bijbehorende album een nog groter succes. De plaat, met daarop onder meer Dolly Parton-cover I Will Always Love You, is tot op de dag van vandaag de bestverkochte soundtrack ooit.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.