TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Echte Vermeer in race voor Amerikaanse prijs

WOODSTOCK – De Nederlandse film Een echte Vermeer, met in de hoofdrollen Jeroen Spitzenberger en Porgy Franssen, is genomineerd voor een World Cinema Award op het Woodstock Film Festival. De film is genomineerd in de categorie World Cinema. Dat hebben producenten Rinkel Film, Fu Works en Cadenza Films donderdag gemeld.

De film van regisseur Rudolf van den Berg vertelt het waargebeurde verhaal over meestervervalser Han van Meegeren. Het Woodstock Film Festival, dat half oktober plaatsvindt, is opgericht in 2000 en wordt gezien als een van de toonaangevende Amerikaanse festivals op het gebied van independent cinema.

De awards worden uitgereikt op 14 oktober. Dan wordt duidelijk of Een echte Vermeer daadwerkelijk in de prijzen valt. De film draaide vorige jaar in de Nederlandse bioscopen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.