TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Daniel Dae Kim bevestigt rol in Hellboy

LOS ANGELES – Daniel Dae Kim gaat de rol van Majoor Ben Daimio spelen in Hellboy. Dat maakte de 49-jarige acteur zelf via Twitter bekend nadat verschillende Amerikaanse media berichtten over het meespelen van de acteur in de reboot.

"Het is officieel #Hellboy", twitterde Kim woensdag. De rol zou eerst worden gespeeld door Ed Skrein. Die acteur stapte echter op na opschudding over zijn casting. Majoor Daimio is van origine een Japans-Amerikaans personage en de makers van Hellboy werden beschuldigd van 'whitewashing' door een blanke acteur aan te nemen voor de rol.

Daniel Dae Kim is van Koreaanse komaf en bekend van zijn rollen in de series Lost en Hawaii Five-0. Kim verliet dit voorjaar na zeven seizoenen de serie Hawaii Five-0, nadat hij tevergeefs had geprobeerd evenveel betaald te krijgen als de twee hoofdrolspelers, Alex O'Loughlin en Scott Caan.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.