TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Zanger nooit meer welkom bij Spandau Ballet

LONDEN – Tony Hadley heeft het voor altijd verpest bij zijn oud-collega’s van Spandau Ballet. De zanger is dan ook niet meer welkom in de band. Dat vertelden de overgebleven leden van de Britse groep tijdens de ontbijtshow op ITV.

Volgens gitarist Garry Kemp deelde Hadley twee jaar geleden aan het eind van hun wereldtournee in Hong Kong mee dat hij geen zin meer had in optredens. “Hij wilde zich op zijn solocarrière storten”, zei de gitarist.

De band was compleet verrast door het vertrek. Er werd zelfs gedacht om Spandau Ballet te ontbinden, maar daar is de groep nu op teruggekomen. “We gaan een vervanger zoeken”, zegt Kemp. Drummer John Keeble liet nog weten dat Hadley er echt niet meer in komt.

Kemp zei ook nog dat de band doorgaat vanwege de fans. “Ik vond het niet zo erg dat Tony vertrok”, liet hij weten. “Maar ik vond dat hij het tegenover de fans en de mensen die ons hebben geholpen bij de comeback niet kon maken.”

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.