TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

‘Simon Cowell wil X-Factor opfrissen’

LONDEN – Simon Cowell wil het format van X-Factor opfrissen. Dat hebben insiders gezegd tegen The Sun. De kijkcijfers in Groot-Brittannië van de zondageditie vallen tegen en daar baalt Cowell van. Zijn talentenshow legt het af tegen het populaire dansprogramma Strictly Come Dancing.

Vandaar dat Cowell zowel de zaterdag- als de zondagshow wil aanpakken. Vooral de formule van de zondag gaat op de schop. Die bestaat nu uit een nabeschouwing van de zaterdagshow, een sing off tussen kandidaten en het wegsturen van de verliezer. Dat is te voorspelbaar en moet anders, vindt Cowell.

De bedenker van de talentenjacht schijnt nu zowel op zaterdag als op zondag kandidaten weg te willen sturen. Ook wil hij een belangrijke artiest op zondag laten optreden om meer kijkers te trekken. Volgens de bronnen die The Sun aanhaalt, wil Cowell dat X-Factor weer spraakmakend wordt. “Kijkers moeten het gevoel krijgen dat ze geen show kunnen missen”, zegt de bron over de plannen van Cowell.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.