TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Sean Spicer wil Emmy Melissa McCarthy delen

WASHINGTON – Sean Spicer vindt dat Melissa McCarthy haar pas gewonnen Emmy met hem moet delen. De actrice won de televisieprijs voor de parodieën die ze maakte op de voormalig perswoordvoerder van het Witte Huis in Saturday Night Live.

“Ik denk dat we het beeldje zouden moeten delen”, zei Spicer tegen entertainmentwebsite The Blast. Op de vraag of hij vereerd of juist beledigd is door de persiflages antwoordde hij: “De eerste was erg grappig.”

Onlangs liet Spicer al weten dat hij de parodieën van McCarthy veel te ver vond gaan. “Ik kan niet lachen om grappen die onder de gordel zijn”, vertelde hij in juli in de talkshow Hannity bij FOX News.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.