TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Kylie en Kendall onder vuur vanwege tas

NEW YORK – Het blijft kwakkelen met de design-activiteiten van Kendall en Kylie Jenner. Nadat de zusjes bakken vol kritiek hadden gekregen vanwege hun T-shirts, slaan ze volgens veel Amerikanen nu de plank mis met een handtas, en niet alleen vanwege de prijs van maar liefst 150 dollar.

De leren tas, met de naam Lee Leather Clutch, ziet er uit als een opvouwbaar bakje waarin ze in Amerikaanse afhaalchinezen het eten stoppen. Op de tas is het logo van Kendall en Kylie gedrukt. Er is ook nog een portemonnee van de dames. Die lijkt op de gelukskoekjes die Chinezen aan hun klanten geven.

Volgens Teen Vogue is de tas een belediging voor Chinese Amerikanen. W magazine schrijft bovendien dat Kendall en Kylie zich wel heel erg hebben laten inspireren door een tas die ontwerpster Kate Spade in 2014 maakte. Zij liet zich overigens ook inspireren door de Chinese take-aways.

Met hun T-shirts kwamen Kylie en Kendall eerder dit jaar al in de problemen. Ze gebruikten zonder toestemming beeltenissen en logo’s van beroemde bands en muzikanten. De een na de ander sommeerde de stijliconen de behoorlijk prijzige T-shirts uit de handel te halen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.