TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Jonathan Rhys Meyers en vrouw begraven kindje

LOS ANGELES – Jonathan Rhys Meyers en zijn Mara Lane hebben hun doodgeboren dochtertje begraven. Daarvoor hebben ze een mooi plekje uitgekozen bij een boom voor hun huis. Dat laten ze op Instagram weten.

Het paar maakte afgelopen weekend bekend dat ze hun tweede kindje hadden verloren. Op Instagram liet Mara toen weten dat het verlies Jonathan erg had aangegrepen. De acteur worstelt met een alcoholverslaving en was weer gaan drinken.

In een nieuwe post op Instagram toont Mara een filmpje waarop het moment te zien is dat ze te horen krijgt dat hun dochtertje overleden is. Dat gebeurt tijdens het maken van een echo. Ook laat Mara de plek zien waar Willow, zoals het kindje zou gaan heten, ligt begraven.

“Baby Willow ligt nu begraven bij ons huis en daar heb ik vrede mee”, schreef ze. Mara vertelt dat ze de plek gekozen hebben om nog vaak aan hun kindje te denken als ze langs de boom lopen. Ze laat ook weten dat het paar besloten heeft heel open te zijn over hetgeen hen is overkomen. Daarmee willen ze anderen helpen die hetzelfde hebben meegemaakt.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.