TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Afrojack koopt pand in Amsterdam

AMSTERDAM – Afrojack heeft een nieuw pand gekocht in Amsterdam. De dj uit Spijkenisse legde 635.000 euro neer voor een huis aan het water. Dat was onder de vraagprijs van 650.000 euro, weet de site Bekende Buren.

Het pand heeft een woonoppervlakte van 150 vierkante meter en heeft onder meer vijf slaapkamers, twee badkamers, een luxe keuken en een dakterras. De woning beschikt bovendien over een eigen aanlegsteiger en een inpandige garage met ruimte voor twee auto's.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.