TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Suge Knight wilde getuigen omkopen

LOS ANGELES – Marion 'Suge' Knight en zijn advocaat hebben overwogen om mensen over te halen valse getuigenissen af te leggen in de moordzaak waarvoor de gevallen rapproducent vastzit. De twee zouden er 25.000 dollar per getuige voor overhebben om die te laten zeggen dat Suge uit noodweer handelde, meldt The Hollywood Reporter op basis van de openbaar aanklager.

Suge, die aan de wieg stond van het platenlabel Death Row Records, wordt beschuldigd van moord nadat hij in januari 2015 op de set van de film Straight Outta Compton twee personen had aangereden. Een van hen overleefde het incident niet, de ander raakte gewond.

De mogelijkheid tot omkoping kwam in 2015 ter sprake in de gevangenis. Suge en zijn raadsman Matthew Fletcher beraamden destijds een plan om getuigen geld aan te bieden. Die moesten in ruil daarvoor zeggen dat de slachtoffers van Suge gewapend waren en dat zijn actie zelfverdediging was.

Fletcher ontkent tegenover The New York Daily News dat er iemand is omgekocht.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.