TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Nelly Furtado herkent zich in verhaal Taylor

LOS ANGELES – Daags na de getuigenis van Taylor Swift in haar rechtszaak met radio-dj David Mueller wegens aanranding, heeft Nelly Furtado zich uitgesproken over de zaak. De Portugees-Canadese zangeres gaf toe dat ze zichzelf herkende in het verhaal van Taylor. Zelf maakte ze ook meerdere meet-and-greets mee waarbij mensen zich ongepast gedroegen.

Furtado stak Taylor via Twitter een hart onder de riem. “Ik houd van Taylor Swift omdat ze opkomt voor de veiligheid van vrouwen tijdens hun werk”, twitterde de 38-jarige. Ze ging niet verder in op haar eigen ervaringen tijdens meet-and-greets.

De reactie van Furtado komt een dag na de getuigenis van Taylor Swift in de zaak tegen Mueller. “Hij tastte onder mijn rokje en greep opzettelijk naar mijn blote kont”, verklaarde 27-jarige Canadese ster.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.