TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Jon Karthaus zet tattoo voor zoon

AMSTERDAM – Jon Karthaus heeft vrijdag een bezoekje gebracht aan een tattooshop. De filmmaker heeft de naam van zijn pasgeboren zoon Otis op zijn onderarm laten zetten. "Inkt voor m'n zoontje", schrijft Jon bij een foto van het eindresultaat op Instagram.

Jon en zijn vrouw, actrice Carolien Karthaus-Spoor, werden in juni ouders van Otis. Voluit heet hij Otis Justus Maurits. Het jongetje is het eerste kind van het paar dat vorig jaar september in het huwelijksbootje stapte.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.