TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Aaron Carter richt pijlen op Chloë

LOS ANGELES – Aaron Carter staat niet lang stil bij zijn relatiebreuk met Madison Parker. De zanger heeft al een 'vervanger' op het oog: actrice Chloë Grace Moretz.

Via Twitter heeft Aaron haar op een date gevraagd. "Mmmm mag ik je mee uit eten nemen @ChloeGMoretz?", vraagt de zanger naar aanleiding van een recent interview van Chloë met Variety. De twintigjarige Amerikaanse biecht daarin op dat ze als kind dolverliefd was op Aaron.

"Toen ik vier jaar oud was, vond ik Aaron Carter ontzettend cool. Mijn vriendin vond hem ook leuk en altijd vochten we over wie Aaron op een dag zou krijgen. Wie weet, misschien ontmoet ik hem nog eens", zegt Chloë. "Hey @ChloeGMoretz – laten we een date plannen", reageert Aaron nu. "Ik vind jou ook leuk."

De 29-jarige Aaron maakte afgelopen week nog bekend dat hij ook op mannen valt. Niet lang daarna werd bekend dat hij en Madison een punt achter hun relatie hadden gezet. De zanger zei later dat zijn ex niet kon accepteren dat hij biseksueel is.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.