TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

‘Hilary Duff en Matthew Koma uit elkaar’

LOS ANGELES – Actrice en zangeres Hilary Duff en muziekproducent Matthew Koma zijn niet langer een setje. Een ingewijde zegt tegen E! News dat de verkering al sinds maart uit is tussen de twee, en dat de drukke agenda's van beiden de belangrijkste reden is.

Fans roken al onraad toen het stel elkaar ontvolgde op Instagram en Duff haar ex-vriend, personal trainer Jason Walsh, opzocht in New York.

Duff en Koma ontmoetten elkaar tijdens de een feestje in januari in aanloop naar de Screen Actors Guild Awards. Ze maakten vervolgens meerdere romantische uitstapjes samen, ze vlogen onder andere naar Costa Rica. De 29-jarige Duff plaatste een foto van de twee zoenend onderaan een tropische regenboom.

Hilary Duff trouwde in 2010 met ijshockeyer Mike Comrie, met wie ze in 2012 een zoontje kreeg. Het huwelijk liep in 2014 op de klippen en de twee scheidden van elkaar in 2016 maar behouden wel samen de voogdij over hun zoon. In 2015 had Duff kortstondig een relatie met personal trainer Walsh.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.