TPOok!

 
avatar
   
Entertainment

Lukas Graham en Lucky Fonz III naar Pinkpop

LANDGRAAF – Pinkpop heeft donderdag twee nieuwe namen toegevoegd aan het programma. De Deense band Lukas Graham en singer-songwriter Lucky Fonz III maken hun opwachting op het driedaagse festival in het Limburgse Landgraaf. Van de geplande 58 acts zijn er nu 48 bekendgemaakt.

Eerder maakte Pinkpop al bekend dat Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein dit jaar de hoofdacts zijn. Doe Maar treedt voor de derde keer op. Andere artiesten die optreden zijn onder anderen Bastille, James Bay, The Common Linnets en De Staat. Zij beklimmen tijdens de 47e editie de eerste dag het podium.

Op zaterdag staan artiesten geprogrammeerd als Lucas Hamming, James Morrison, de rockband Nothing But Thieves en Lianne La Havas. Op zondag staat muziekliefhebbers onder anderen Douwe Bob, John Newman en Tom Odell te wachten.

Pinkpop wordt dit jaar gehouden op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.