Doneer aan TPO
 

Pa en ma laten moedervlek dochter tatoeëren

Door: , 11:06, 26 februari 2015

GRIMSBY – Adam en Tanya Phillips gaan tot het extreme voor hun achttien maanden oude dochtertje Honey-Rae. Het kleine meisje heeft over haar hele lichaam grote moedervlekken zitten en om haar niet het gevoel te geven dat ze abnormaal is, hebben pa en ma die zelfde moedervlekken nu bij zichzelf laten tatoeëren.

Voor Tanya was de behoorlijk forse tatoeage niet alleen een eerbetoon aan haar dochter, maar ook een cadeau voor haar veertigste verjaardag. “Veel mensen zullen het misschien nogal extreem noemen, maar voor mij is het volkomen normaal”, zegt ze in Mirror. “Ik wil niet dat onze dochter ooit denkt dat ze anders is dan anderen of dat ze alleen op de wereld is. Een moedervlek is niets om je voor te schamen. Ons meisje is gewoon speciaal.”

De uk zelf lijkt nog weinig hinder te ondervinden van haar moedervlek, maar pa en ma hebben de eerste nare ervaring al meegemaakt. “We liepen vorig jaar in de winkelstraat en ik hoorde een bejaard stel over het been van mijn dochter praten. Ik was echt ontdaan, mensen kunnen zo gruwelijk zijn. Toen hebben Adam en ik de knoop doorgehakt de tattoos te nemen.”

 
Tags:
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace